Bootcamp

Maak je klaar om een ​​duik te nemen naar het volgende niveau van toegepaste fysica, fotonica en engineering voor innovatieve toepassingen. Lifi ter vervanging van Wifi, biofotonica en nanotechnologie evolueren in snel tempo. Denk aan het 3D-printen van organen om dierproeven te verminderen en levensreddende toepassingen in de gezondheidswetenschappen te onderzoeken. Over freeform optisch ontwerp voor de nieuwste Mixed Reality headsets voor industrie 4.0. Over superspeed gecodeerde netwerken voor beveiligde Big Data. Kan je niet wachten?

De bootcamp gaat helemaal over fotonica, een drijvende technologie voor veel industrieën in de 21e eeuw. Fysica overbruggen met engineering. Geavanceerd en soms futuristisch, tot nu toe onbekend voor velen. Wat is de superkracht van fotonica-applicaties die een verschil maken?

De Bootcamp Photonics voor Bachelors 2018 bood een unieke mix van opkomende trends, een kijkje achter de schermen, een pop-uples en workshops in toplaboratoria. Een hands-on experiment met PHABLABS 4.0, en een gesprek met topexperts voor een dieper inzicht in de magie van fotonen, in vele disciplines waar techniek, fysica en fotonica elkaar kruisen.

Na deze dag was het duidelijker waarom Photonics wordt uitgeroepen tot Key Enabling Technology van de 21ste eeuw.

Houd me op de hoogte voor bootcamp 2019

Bootcamp 2019